Inlägg taggade med glada

Julmys och förväntan

P&C ordnade traditionsenligt lite julmys såhär kvällen innan julafton. Lite julgröt, skinksmörgåsar, lite öl och ett gäng glada vänner som alla tagit med sig en liten klapp som vi bytte med varandra.

Nu är det dags för sängen och hoppas att tomten kommer i morgon.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Avsluta med en smäll

Jag satt och tänkte på det där uttrycket ”Go out with a bang” och sen funderade jag på vad det blev på svenska, eftersom jag helst använder svenska när jag skriver (trots att jag har en tendens att slänga in lite engelska ord här och där). ”Avsluta med en smäll” är väl översättningen, men det låter inte riktigt lika tufft som ”…with a bang”. Hur som helst, det är dags att sammanfatta det gångna året såhär på nyårsafton.

Problemet är bara att mitt minne sviker mig. Jag kommer knappt ihåg någonting från 2007. Sommaren var vädermässigt den värsta i mannaminne. Men … vad hände då? Vädret var väl knappast det enda som hände? Det verkar som om 2007 hos mig har varit lite av ett mellanår. Ett bra år, men inga stora omvälvande saker har hänt så det kommer knappast gå till historien. Ikväll är det fest i glada vänners lag, med mat, öl och vin. Det blir en bra avslutning på året, som vanligt … with a bang!

Ja just jäklar! Jag höll på att glömma. Jag måste ju önska dig ett riktigt gott nytt år också, så jag gör det nu, med en sång: Gott nytt år!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,