Inlägg taggade med Madonna

Everything is borrowed

Att Madonna och Guy Richie ska skilja sig (och Aftonblaskan analyserar varför) är tydligen en större och viktigare nyhet än att t.ex ett fyllo försökte kapa ett turkiskt plan eller att Obama och McCain har sin sista stora batalj i kväll. Som om inte det vore spännande nog ligger vi nu ”bara” tvåa på listan över länderna med högst skattetryck (tack för tipset Gus). Som om det vore något vi ska vara glada över. Jippii, vi har bara det näst högsta skattetrycket, vi är tvåa, hurra!!! När vi till exempel slipper moms på skatt (ja, det är faktiskt så urbota dumt ibland) så blir jag kanske en gnutta gladare.

Dagens låt är därför The Streets ”Everything is borrowed”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens…

Lördag (åh f-n!) och jag fick sova ut ordentligt efter arbetsveckan … och eftersom den där tanten fyller 50 år idag så får hon stå för morgonens sprattelvatten och sjunga och dansa till en hel radda av sina egna gamla hits. Så varsågoda, här kommer en fyra och en halv minuts gryta med Madonna.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Starstruck!

Det var en lätt bisarr känsla att ha Madonna sittandes vid köksbordet och trots att jag var ”starstruck” så försökte jag verka oberörd av att en av världens största stjärnor satt där. Jag ville gärna ta ett kort på oss tillsammans för att liksom få det bevisat att hon verkligen varit hemma hos mig, samtidigt ville jag verka lite cool och avslappnad, som om det var den vanligaste saken i världen att stora världsstjärnor satt hemma hos mig. Hon var väldigt trevlig och till slut tog jag i alla fall fram kameran och just då gick hon in i sovrummet med telefonen för att få prata i lugn och ro och jag stod där och tänkte ”f-n, där försvann den chansen” … och då vaknade jag. Godmorgon.

Läs andra fina bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , och som du säkert förstår var alltihopa här uppe en

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pophistoria #4

Hon var en tidig girlpowerbrud och började sin karriär redan 1980 i bandet Blue Angel. Cyndi Lauper, tjejen med den stora rösten, slog igenom stort 1983 med albumet ”She’s so unusual” och alla tjejers soundtrack ”Girls just wanna have fun”. På samma skiva fanns även ”Time after time” som gjorts cover på av mängder av band och artister (bland annat Everything But The Girl, Julio Iglesias, Miles Davis, Patti Austin, Uncle Kracker och Willie Nelson) och klassas numera som en ”American pop standard”.

Dagens pophistoria är tredjesingeln från albumet; ”She Bop”, låten som handlar om onani och som fanns med på listan ”Filthy Fifteen” som senare ledde till att klistermärket ”Parental Advisory” sitter på album än idag.

Rösta på mig!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,