Inlägg taggade med earth hour

Ping pong

Då var vi där igen … och även om det här var en ”kort” vecka så gick den så där vansinnigt rasande snabbt i alla fall. Svish, boom; Fredag. Jag fattar inte var tiden tar vägen egentligen. Det är som om veckorna nästan var som bordtennis. Ping, så är det måndag. Pong så är det fredag. Och fort jävlar går det.

Glöm nu inte att det är Earth Hour i morgon. Släck lamporna klockan åtta och håll dem släckta i en timme.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , och

Tillbaka till verkligheten

Shit, jag fick nästan en liten chock när jag närmade mig Linköping idag … det är ju skitmycket snö här. Snö på riktigt som i ”hej mitt vinterland” fast det borde vara vår … speciellt när man jämför med byn där hemma där det bara ligger ett par centimeter. Jag gissar att det är sjön som värmer byn litegrann.

En person kan göra mycket om man gör det tillsammans med andra och på lördag är det dags! Skriv upp dig för att vara med på Earth Hour, lördag 29 mars 2008, klockan 20.00! Klicka här för att lägga till ditt namn på listan och släck dina lampor.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagen efter

Jag är inte bara trött som f-n, jag är bakis också. Det var ju spännande, jag hade nästan, efter min mer eller mindre alkoholfria månad (nästan i alla fall), glömt bort den känslan … som för övrigt inte är speciellt angenäm. Mina ögon är röda och svullna, mitt huvud känns tungt och smaken i munnen … jeebus. Vem är det som har bajsat i min mun?

Men nu kommer vi till den stora frågan. Jag tycker nämligen att ni besökare här på min blogg är lite dåliga. Det är väldigt få som skrivit under att ställa upp på Earth Hour. Så du som inte redan har gjort det … gör det på en gång, det är väldigt enkelt. Klicka här, på den nya sidan som öppnas står det en knapp i högerspalten ”sign up now”. Den klickar du på och följer sen instruktionerna. Sen, den 29:e mars, så släcker vi våra lampor i en timma. Hur lätt som helst!

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,