Inlägg taggade med nyhet

Pengar och sex

Jag hörde nyheten på radion i morse – och skrattade rått åt dumheten i det. Sen såg jag det i DN – och skrattade rått åt dumheten i det.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Stoppa pressarna!

Nog för att kvällstidningarna brukar göra en höna av en fjäder, men idag gör de en hel jäkla hönsgård av … absolut ingenting. Peter Swartling flög med Cubana Airlines och två dagar efter att han klivit av planet, så störtade det.

Eh…

Jovisst sörrö, planet störtade två dagar senare. Dessutom så ”hände” det här 1997. Nyheten som inte är en nyhet överhuvudtaget är alltså tolv år gammal.

Jag dånar.

Själv har jag också nästan varit nära döden i en nästan-krasch. En gång (mer än en faktiskt) när jag körde bil så passerade jag en tågkorsning och en timme senare kom tåget och körde där i just den korsningen … jäklar i min lilla låda vilken tur att jag klarade mig från den smällen.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

En förlovning

Det är inte officiellt än, men kvällstidningarna tar nästan i så att de bajsar på sig över nyheten om kronprinsessans förmodade förlovning idag. Nyheten toppar väl alla svenska tidningar idag, inte bara kvällsblaskorna … och om man ska se till hur Aftonblaskan väljer att flasha nyheten på sin startsida så här det här det största som har hänt – någonsin.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Saker jag gjort på jobbet

Som jag nämnde igår lovade jag att visa jobbgrejer när tiden var inne … och okej, eftersom det visades på nyheterna igår kväll, i tidningarna idag och därmed är officiellt, så gör jag som jag sa och visar här en av grejerna som jag och mina kollegor har pysslat med på jobbet de senaste månaderna. En väldigt rolig grej dessutom: Mjölk. Från kossor i din närhet.

Du kan ju klicka här och ge mig en röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Öppen dörr

Jag gillar (eller gör jag verkligen det?) när Aftonblaskan slår in öppna dörrar och presenterar nyheter som inte är nyheter. Som till exempel att man blir trött av att snooza på väckarklockan.

Eh, duh!

Annars är det idag en torsdag som känns som tisdag. Jag snoozade inte i morse men är trött ändå, jag skyller på vädret som vanligt. Det regnar och är kanske den gråaste dagen på länge.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Kommentarer om saker

 Nu har jag sett båda Microsoft-filmerna med Gates och Seinfeld och jag fattar absolut ingenting. De är är helt obegripliga och inte speciellt kul alls. Vad är det de vill säga egentligen?! (MW)

 Dagens lunch käkades på K&K igen. Någon slags biff med potatisgratäng och rödvinssås. Det smakade väl okej. Inte mer än så. Okej. Sen hämtade jag biljetterna till Schyffert-grejen i november och det känns ju ganska … avlägset.

 Har vi inte sett den där historien om Big Mac-killen en gång för mycket nu? Hur många gånger kan man egentligen ha med samma nyhet innan den skrotas? (AB)

 Att religionen är så integrerad i den amerikanska politiken skrämmer uppriktigt sagt skiten ur mig. (DN)

Tito Beltran-grejen fortsätter ältas i media. För oändligt många år sedan bodde jag i Göteborg en kort period och redan då hörde jag rykten om Tito och hans kladdiga fingrar. Om det var sant eller inte låter jag vara osagt. (GT, EXP, AB, EXP, AB, EXP och AB)

KLICKA HÄR OCH LÄGG TILL MIG SOM FAVORIT PÅ BLOGGPORTALEN..
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yes!

Idag har jag mest suttit och skissat på en hemsida och det börjar nog att se bra ut. Tror jag. Jag börjar bli lite blind för tillfället (som när man tittar på samma punkt alldeles för länge så att man till slut inte ser den).

Alldeles nyss fick vi veta att den där kunden som vi ville ha även ville ha oss! Det var en mycket rolig nyhet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Besynnerligt

Dagens märkligaste nyhet måste vara den här. En lärare lider av migrän och då förbjuder förskolan barnen att ha randiga eller prickiga kläder. Om man har så svår migrän att man inte tål mönster, så borde väl knappast en förskola vara den ideala arbetsplatsen? Märkligt var ordet. Mycket märkligt.

Rösta på mig! och sen borde du skriva upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Inget att skriva? Återanvänd!

Jag skrev om det den 20 februari förra året, då Aftonblaskan med stora domedagsrubriker skrev sin kanske-nyhet om asteroiden Apophis som är på väg mot jorden. Idag återanvänder Aftonbladet samma nyhet om asteroiden Apophis som är på väg mot jorden. Samma journalist (Caroline Olsson) och samma nyhet.

Det måste vara enkelt att jobba på Aftonblaskan.

Läs andra bloggar om: , , , , , och

Samma visa, en gång till

Som att det här vore en nyhet så här på morgonen. Det är väl minst 1000:e gången jag skriver något liknande. Men den här veckan har jag haft oändligt svårt att vakna på morgnarna. Det är som om någon smyger fram till mig när jag sover och limmar ihop mina ögon och sätter fast enorma tyngder på huvudet och kroppen. När klockjäveln sen ringer och det är dags att öppna ögonen, så är det fantastiskt svårt, de vill hellre vara stängda och kroppen har svårt att resa sig och huvudet är så nedtryckt i kudden att det känns som att jag skulle behöva en lyftkran för att lyfta det. Problemet är att limmet och de där tyngderna är osynliga och verkar inte finnas på riktigt.

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , ,