Inlägg taggade med grejer

Monday struggle

Måndag. Idag fick jag en halvtimmas sovmorgon eftersom jag skulle iväg och hämta några grejer hemma i byn som skulle med till jobbet. Lika trött är jag ändå. En halvtimmas extra sömn gör uppenbarligen varken från eller till.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Inte shopping.

Jag tänkte att jag skulle uppdatera mitt sovrum, så efter jobbet gjorde jag ett besök på det stora möbelvaruhuset för att kolla in några sängbord. Som vanligt såg de bättre ut på bild än i verkligheten, så det blev ingenting med det. Sen gick jag runt där inne en liten stund tills det blev mer jobbigt än trevligt att strosa omkring bland pryttlar, pinaler och grejer.

En sak såg jag faktiskt som jag skulle kunna tänka mig att köpa. En spotlight. Dessvärre var de slut på hyllan – endast ett litet skyltexemplar hängde där på väggen. Nästa gång. Kanske.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Saker jag gjort på jobbet

Som jag nämnde igår lovade jag att visa jobbgrejer när tiden var inne … och okej, eftersom det visades på nyheterna igår kväll, i tidningarna idag och därmed är officiellt, så gör jag som jag sa och visar här en av grejerna som jag och mina kollegor har pysslat med på jobbet de senaste månaderna. En väldigt rolig grej dessutom: Mjölk. Från kossor i din närhet.

Du kan ju klicka här och ge mig en röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

…och på det femte…

Det verkar som om vår servicekille har lyckats. Inte med att laga servern, men i alla fall med att föra över informationen som finns på den. Och med information menar jag alla jobb, bilder och andra grejer som ligger där.

Om du lyssnar riktigt noga kan du nog höra en riktigt stor suck av lättnad.

Klicka här en gång till och ge mig ännu en röst. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Snart känns det okej

Städa. Inte det roligaste man kan sysselsätta sig med en lördag, men måste man så måste man … och nu är det nästan klart. En kort liten paus och sen det sista rycket innan jag kan packa in grejerna i skåpet igen.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Busy bee.

Idag blir det nog inte någon tid över till bloggande. Kanske. Jag gissar att jag kommer att vara väldigt upptagen med jobb hela dagen. Mycket att göra med grejer som ska fixas, grejas och trollas med.

BloggRegistret.seDu kan ju klicka på den svart/vita knappen här till höger istället och ge mig din röst. Och det gör ingenting om du har klickat förut, klicka igen. För då blir jag glad. 

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,