Inlägg taggade med blommor

Why do I keep counting?

Ja, jag vet att jag bloggar om tramsiga små blommor. Men jag har ingenting att skriva om för tillfället och istället för att lägga ner skiten och dödförklara bloggen i typ en halv dag (som jag brukar då och då) så blir det för tillfället tramsiga inlägg med små blommor.

Annars mår jag bra. Solen skiner och det känns som om det är typ 30° inne på vårt kontor idag. Ute med för den delen. Sommarvärme. Vem hade anat det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Flowerz

På gården utanför mitt jobb blommar marken. Små blommor. Vita och fina. Om det är mossan som blommar eller om det är blommor som blommar i mossan har jag ingen aning om, men det ser ganska trevligt ut.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Att leta vårtecken 5

Det stod några gula saker nere på marken och lyste som små solar. Vad det är för sort har jag ingen aning om. Men det är trevligt med gula saker på marken – även om det är snöbajsväder (och bilden tog jag igår).

Läs andra bloggar om , , , , ,

Lördagens nöje

Såhär roligt har jag det en lördagseftermiddag i februari. Dammet är dammat, golven är sugna och blommorna är vattnade. Nu funderar jag på om jag ska slänga in en tvätt i maskinen.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,