Inlägg taggade med mark

Flowerz

På gården utanför mitt jobb blommar marken. Små blommor. Vita och fina. Om det är mossan som blommar eller om det är blommor som blommar i mossan har jag ingen aning om, men det ser ganska trevligt ut.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Sun hits the sky

När jag kom hem efter onsdagsfika och en runda i matbutiken såg jag att några små solar hade landat på marken utanför mitt hus. Det tyckte jag var trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Att leta vårtecken 6

Nu behöver man inte leta längre. Vårtecknen står som spön i backen. De är överallt. Våren är här. Idag upptäckte jag till exempel att fälten längs vägen hem redan har börjat bli gröna.

Och vilken fantastisk grej det är egentligen. Härom veckan låg det snö på marken. Nu är den grön.

Det är f-n underbart!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Helvetet på jorden.

Jag upplever för tillfället helvetet på jorden. Inte en, utan två (!) lövblåsare är igång och blåser utanför mitt jobbfönster. Man kan undra varför eftersom marken snarare är täckt av grus än av löv. De står alltså och blåser på i princip ingenting och har gjort det en ganska lång stund nu.

Förbjudas borde de och stryk borde den ha som uppfann den där satans maskinen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Solen skiner i alla fall.

Även om det är minusgrader och vidrig äcklig skit-snö på marken, så är det ändå på något sätt ganska fint. I alla fall när solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Gnällmorgon. Igen.

Det var snö på marken hemma i byn. Vitt. Inte en sak man vill se när man vinklar upp persiennerna. Att det dessutom var sånt där grå-tråkväder gjorde ju knappast min måndagsmorgon till en solskensupplevelse.

Helgerna går alldeles för fort. F-n, även om jag inte gör någonting, så hinner jag inte med någonting.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Snö och noll grader

När jag vinklade upp persiennerna i morse var det vitt på marken. Snö. Och inte bara en sånt där tunt lager, utan flera centimeter. Och mer snö skulle det kunna bli, för det snöade fortfarande. Om det nu bara fick ligga kvar en stund, utan slask och utan att det smälte bort så hade det ju faktiskt varit lite trevligt. För ljusets skull. För ljudets.

Chansen är nog dock ganska liten eftersom termometern inte visade några grader.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Med rumpan bar … eller?

Jag tänker nog inte knäppa upp byxorna och låta dem falla till marken. Jag tänker nog inte gå klädd som en Kalle Anka och hans vänner. Men man vet ju aldrig. Det är ju ändå ”No pants day” idag.

Som sagt, jag kanske inte gör det, men det finns andra som kanske gör det … här kan du i alla fall läsa andra bloggar som skrivit om samma saker: , , , , ,

Nuffofit

Nä, men va f-n. Lägg av nu. Nu får det räcka. Nu är det inte kul längre. Det ser ut som det fastnar lite snö på marken trots plusgraderna.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , och