Inlägg taggade med underbart

Att leta vårtecken 6

Nu behöver man inte leta längre. Vårtecknen står som spön i backen. De är överallt. Våren är här. Idag upptäckte jag till exempel att fälten längs vägen hem redan har börjat bli gröna.

Och vilken fantastisk grej det är egentligen. Härom veckan låg det snö på marken. Nu är den grön.

Det är f-n underbart!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Håll tummarna

Okej, med start i morgon kommer allt bli alldeles underbart. Så håll tummarna att det stämmer. Japp, enligt widgeten är det vår nu.

Ja jävlar, det är vår!

Läs andra bloggar om , , , , ,

Det ena med det andra

Vilket underbart väder det är idag, man skulle nästan kunna tro att våren var på väg (igen) … om det inte vore för att termometern visade på -9,5° C i morse när jag vinklade upp persiennerna.

Har jag sagt att jag är trött på vintern?

Att jag sen har några slags känningar av vad jag misstänker vara en förkylning gör ju knappast saken bättre.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

I love you in the morning

Söndagsmorgon och jag fick vakna av mig själv. Det var ingenting som störde. Ingen som ringde. Inga oväsen utanför fönstret. Lugnt. Tystnad. Så borde jag få vakna varje dag. Det hade varit helt underbart.

Även om gårdagens kväll var en lugn sådan så får dagens låt ändå bli ”Sunday” med den engelska poporkestern Bloc Party.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Självklart!

Bara för att säga det självklara; vilken underbart fantastiskt härlig jävla dag … och väderwidgeten lovar fortsatt sol och värme. Jag gillar det. Förut, när jag satt och åt min lunch satt jag ute och tyckte nästan att det var lite för varmt att sitta där i det gassande solskenet.

Sen satt jag och funderade på mina kollegor. Jag känner dem inte riktigt trots att vi har jobbat ihop i ganska många år. Jag är lite nyfiken på hur deras privata jag är – inte jobb-jaget som jag träffar varje dag. Jag undrar vad de gör när de inte jobbar, jag undrar hur det ser ut hemma hos dem och jag undrar hur deras umgänge ser ut. Jag kanske borde ta en runda och åka och hälsa på allihop, bara sådär, våldgästa dem en liten stund. Vad förvånade de skulle bli.

Fredag, solsken och efter lunch. Såhär borde alla dagar vara, hela tiden. Det kan knappast bli bättre. Typ.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Go' morron!

Jag pratade med Titti igår om att man borde tänka mer positivt, vara mer positiv … för att det är nyttigt för en själv och får mig dig att må bättre. Idag ska jag vara så positiv att jag nästan spricker och jag ska gå med ett leende som gör att huvudet går av på mitten. Nu börjar jag.

Har just ätit mig en liten frukost. Solen skiner ute och livet är underbart! Yeah!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,