Inlägg taggade med centimeter

Dagens tistel

Trots plusgrader och ett enormt snötäcke på hela en centimeter (!) så tyckte någon jäkla dåre att det var lämpligt att ta bort all den där snön med en plogbil utanför mitt sovrumsfönster redan vid sex-snåret i morse. Jättenödvändigt. Verkligen.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Snö och noll grader

När jag vinklade upp persiennerna i morse var det vitt på marken. Snö. Och inte bara en sånt där tunt lager, utan flera centimeter. Och mer snö skulle det kunna bli, för det snöade fortfarande. Om det nu bara fick ligga kvar en stund, utan slask och utan att det smälte bort så hade det ju faktiskt varit lite trevligt. För ljusets skull. För ljudets.

Chansen är nog dock ganska liten eftersom termometern inte visade några grader.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Saker jag stör mig på

Det är något konstigt med människor som står alldeles för nära en i kassakön i mataffären. Man känner att någon liksom flåsar en i nacken och när man vrider huvudet bakåt för att kolla (ryggen fri, ryggen fri) så står det en konstig liten person bara några få centimeter bakom dig och nästan trycker sig mot dig. Jag har lust att skrika ut ”keep your fuckin’ distance!” … men istället tar jag ett steg framåt och närmar mig personen framför.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Tillbaka till verkligheten

Shit, jag fick nästan en liten chock när jag närmade mig Linköping idag … det är ju skitmycket snö här. Snö på riktigt som i ”hej mitt vinterland” fast det borde vara vår … speciellt när man jämför med byn där hemma där det bara ligger ett par centimeter. Jag gissar att det är sjön som värmer byn litegrann.

En person kan göra mycket om man gör det tillsammans med andra och på lördag är det dags! Skriv upp dig för att vara med på Earth Hour, lördag 29 mars 2008, klockan 20.00! Klicka här för att lägga till ditt namn på listan och släck dina lampor.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Svordomar

Vaknade av en traktorjävel i morse. Parkeringen på baksidan, inte långt från mitt sovrumsfönster, behövde tydligen plogas oändligt mycket och extremt noggrant eftersom det har kommit ett par centimeter snö i natt. Snö förresten, fy f-n, våren drog till skogs och ville inte vara med längre. Skit också … nu går jag i ide … väck mig när våren är här på riktigt.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,