Inlägg taggade med fönster

Värsta sorten

En oändligt grå himmel, regn som regnar och en termometer som visar på 8,4° C. Jag vet inte. Men det är inte direkt något trevligt väder där utanför fönstren. Förra veckans magnifika väder känns avlägset.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

The predatory wasp

”Fläpp” lät det bredvid mig och så fick jag tydligen en liten kompis som kom och hälsade på mig och mitt skrivbord. Den landade alldeles bredvid min arm och jag reagerade med ett litet ryck. Sen knäppte jag ett par kort och kastade ut den genom fönstret.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

I like it, I love it

Tjirp tjirp låter fåglarna i trädet utanför kontoret. Solen skiner och det känns nästan som sommar när man tittar ut genom fönstret. Det känns nästan som fredag också … nämen, vänta lite … det är ju fredag … och om fredagar tycker jag!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Helvetet på jorden.

Jag upplever för tillfället helvetet på jorden. Inte en, utan två (!) lövblåsare är igång och blåser utanför mitt jobbfönster. Man kan undra varför eftersom marken snarare är täckt av grus än av löv. De står alltså och blåser på i princip ingenting och har gjort det en ganska lång stund nu.

Förbjudas borde de och stryk borde den ha som uppfann den där satans maskinen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Ett tidigt aprilskämt?

Fredag tra-la-la-la och allt hade känts fint om inte det var så att jag tror vädergudarna behagar att skämta med oss. Det verkar som om det inte blir någon vår. Det blir en ny vinter istället. Permanent vinter. För resten av all framtid. När jag tittar ut genom fönstret så vräker snön ner.

Det känns sådär faktiskt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Positiv negativism.

En lätt huvudvärk har trängt sig på mig och snö som sakta singlar ner utanför fönstret har fått den här dagen – som faktiskt började ganska bra – att helt plötsligt bli ganska dålig. Jag vill försöka tänka positivt, men det går inte.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Dagens tistel

Trots plusgrader och ett enormt snötäcke på hela en centimeter (!) så tyckte någon jäkla dåre att det var lämpligt att ta bort all den där snön med en plogbil utanför mitt sovrumsfönster redan vid sex-snåret i morse. Jättenödvändigt. Verkligen.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

The vilodag

Wow. Idag fick jag nästan sova helt ostört och länge. Om det inte var för att jag vaknade en kort stund av att det skottades och plogades snö utanför mitt sovrumsfönster. Fast det gjorde inte så mycket, fem minuter senare så sov jag som en liten gris igen.

När jag kollar ut genom fönstret ser det sådär vitt och rent ut. Ett tjockt lager snö har lagt sig ovanpo det gamla. F-n. Jag som hade hoppats på att vi skulle gå mot vår – inte mer vinter.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Boom, schpraaaak.

Någon kan inte vänta till morgondagen och har helt enkelt tjuvstartat nyårsfirandet med att skicka iväg fyrverkerier över byns natthimmel. Det smäller och glittrar nere vid slottet … som jag ser från mina fönster. På ett sätt ganska trevligt faktiskt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Ett inlägg om ingenting

Frukosten är nyss uppäten och jag skrotar omkring i lägenheten. Funderar på att hoppa in i duschen och göra mig i ordning, men jag kommer inte riktigt till skott. Det är skönt att bara vara så jag sätter mig framför datorn en stund och kollar nyheter och andra tramsigheter. 

Kanske skulle jag gå ut på stan en sväng. Jag skulle behöva tömma min myntburk som är så överfull att den nu istället är en påse. Men å andra sidan ser det ut att vara kallt där utanför fönstret, så det lockar inte att vara på den sidan.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,