Inlägg taggade med Dance Department

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Een beetje knorrig

Sitter på jobbet som vanligt och gör saker … fast idag stänger jag in mig med mina hörlurar och lyssnar på Dance Department. En hel radda med gamla podcasts som jag inte har hunnit med … och det passar ju utmärkt eftersom jag känner mig både lite småsur och osocial.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Dagens musik

Idags stänger jag ute omvärlden med hörlurarna och lyssnar ikapp på alla de missade podcasts av Dance Department som jag inte har hunnit med de senaste veckorna. Musiken svänger och mitt arbetstempo likaså.

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen till Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , ,