Inlägg taggade med sola

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

On my balcony

Ett skitlångt hus med skitmånga balkonger. Även om det inte är de vackraste så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sitta på en sån, med en kaffe i handen och njuta av solen och värmen som faktiskt finns där när vinden håller sig stilla.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Kors i det berömda taket!

Nu kan du plocka upp en pensel och en hink med färg och måla ett stort kors i taket. Kanske ett par till och med, för jag har gjort det. Jag har badat i sjön.

Två gånger till och med.

På riktigt.

Sådär så att jag liksom var i mer än att bara doppa mig för att sen rusa upp. Det var nästan så att jag efter en stund till och med tyckte att det var skönt att plaska omkring i vattnet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

En heldag i solskenet

Här har jag spenderat så gott som hela dagen, sittandes i en brassestol, läsandes några av de långa artiklarna i senaste Filter. Solskyddsfaktor kanske var en sak som jag borde ha tänkt på men inte gjorde. Min näsa och panna ser nu ut som ett stoppljus.

Att jag aldrig lär mig.

Läs andra bloggar om: , , , , , , , , , ,