Inlägg taggade med brassestol

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En heldag i solskenet

Här har jag spenderat så gott som hela dagen, sittandes i en brassestol, läsandes några av de långa artiklarna i senaste Filter. Solskyddsfaktor kanske var en sak som jag borde ha tänkt på men inte gjorde. Min näsa och panna ser nu ut som ett stoppljus.

Att jag aldrig lär mig.

Läs andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Lust

Jag kan ju inte påstå att lusten att jobba är speciellt stor när vädret är som det är. Jag skulle vilja vara ledig, sitta på min brassestol nere på Myntbacken och äta en glass, läsa en tidning och bara vara.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Solsken på Myntbacken och ett krypande äckel

Gårdagen och idag har spenderats i glada vänners lag nere på Myntbacken, sittandes i en bekväm brassestol. Lite sol och lite skugga så att jag inte ska bränna min något ömtåliga hud … vilket jag också lyckats undvika. Jag ska inte göra om samma misstag som jag har en tendens att göra varenda jäkla sommar; att inleda den med att se ut som en överkokt kräfta. De andra var nere och doppade sig i vattnet. Själv väntar jag ett tag så att temperaturen blir mer human.

Igår kväll när jag skulle lägga mig kom en sån här krypande mot mig. Troligen skulle den attackera mig på något sätt. För det är väl det de gör … och det gillar jag inte. Inte alls faktiskt. Jag fattar inte hur de tar sig in i lägenheten, inga fönster brukar vara öppna förutom ett, där jag har ett myggnät, just för att slippa att kryp och andra flygfän tar sig in.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,