Inlägg taggade med saker

Death and taxes

Sådär, då har jag gjort den ena av de där sakerna som är säkra här i livet. Deklarationen är avklarad för i år och nu kan jag stoppa de pappren i lådan och glömma bort allting tills pengarna trillar in på kontot.

För just den grejen är ju ganska trevlig ändå.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Osäkerhet.

Idag på jobbet har jag suttit och pillat med saker som jag inte riktigt har koll på och jag gillar inte den känslan … när jag känner mig förvirrad och lite vilsen. Den där känslan som gör mig osäker på vad jag gör och vad jag kan. Det är ganska … irriterande. I morgon blir det nya friska tag.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Een beetje knorrig

Sitter på jobbet som vanligt och gör saker … fast idag stänger jag in mig med mina hörlurar och lyssnar på Dance Department. En hel radda med gamla podcasts som jag inte har hunnit med … och det passar ju utmärkt eftersom jag känner mig både lite småsur och osocial.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

En gammal film och en ledig fredag.

Efter att ha legat och tittat på Hayao Miyazaki’s gamla ”Min granne Totoro” (som förresten inte på långa vägar är lika bra som ”Spirited Away” och ”Det levande slottet”) tyckte jag att det var dags att resa mig ur min lättja och göra något annat. Så det blev bloggen … som om det egentligen är någon större skillnad på att sitta och pilla med den och ligga på soffan – inte så mycket i alla fall.

I morgon förmiddag har jag saker som måste göras. Hemma. Människor som kommer … och då tänkte jag att det är lika bra att vara ledig hela dagen … så, en helledig fredag. Det känns ganska skönt faktiskt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Knakelibrak

Andra halvan av eftermiddagen gick som sagt inte riktigt som väntat när servern på jobbet knakade ihop. Det blev lite svårt att göra saker och det som behövdes för att göra det jag skulle göra ligger där, oåtkomligt. Vår servicekille ska tydligen komma ikväll och förhoppningsvis reda ut problemet, så jag hoppas att det är fixat i morgon förmiddag (yeah, jag har sovmorgon i morgon!) när jag kommer till jobbet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Saker och ting

Saker som jag tycker är både konstiga och läskiga: Människor.

Andra bloggar om: , , och

9.461 miljarder

Buhu. Jag ska ju inte fundera på såna här saker. De gör mig sömnlös och förvirrad: Innan Big bang fanns det tydligen varken tid eller rum. Det fanns alltså ingenting och det är fantamej omöjligt för mig att greppa såna saker. Ett ljusår är 9.461 miljarder kilometer och ljuset hinner ca 300.000 km/sekund.

Kolla in andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,