Inlägg taggade med härligt

Rigor Mortis

Ooops, nu har jag gjort det igen. Sovit på något märkligt sätt med huvudet på kudden. Eller vid sidan av. Eller kanske i sömnen puttat bort den helt och hållet. Nacken är spänd som en fiolsträng. Eller kanske inte riktigt, men litegrann.

Idag känns allt lite sådär härligt på något odefinierbart sätt, trots nacken. Kanske är det för att solen skiner igen. Jag blir ju glad då. Mitt humör påverkas ju ganska mycket av vädret (som du vet). Som grädde på moset ska helgen tydligen bjuda på både strålande solsken och värme.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Javisst!

Då var vi där igen. Det är fredag, solen skiner och jag är astrött (än så länge – det är ju morgon), men jädrar – det är ganska härligt ändå. Trött eller inte så är ju fredagar  ”the shit”.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Att leta vårtecken 3

Det härliga solskenet gör att jag känner lite vårkänslor idag. Om man står stilla och vinden omkring inte rör sig så värmer solens strålar. Om man blundar känns det som två månader framåt.

På gården utanför kontoret växer snödroppar. De står där och svajar lite lätt, precis som de jag såg igår.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Solen i ögonen.

När jag åker till jobbet, ligger solen precis i den där höjden att den är mellan horisonten och solskyddet. Så hur jag än gör, har jag morgonens strålande solsken i ögonen. Det är både härligt och irriterande på samma gång … och solglasögon på för att inte bli bländad.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Fredagslåten

Eftersom det är fredag och jag gillar fredagar och alla oftast är lite sådär lagom glada på fredagar och Titti ringde nyss och undrade om både skjuts hem och ”after work” i nästan samma andetag så får dagens låt bli den gamla upplyftande ”Happy together” med poporkestern The Turtles.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Självklart!

Bara för att säga det självklara; vilken underbart fantastiskt härlig jävla dag … och väderwidgeten lovar fortsatt sol och värme. Jag gillar det. Förut, när jag satt och åt min lunch satt jag ute och tyckte nästan att det var lite för varmt att sitta där i det gassande solskenet.

Sen satt jag och funderade på mina kollegor. Jag känner dem inte riktigt trots att vi har jobbat ihop i ganska många år. Jag är lite nyfiken på hur deras privata jag är – inte jobb-jaget som jag träffar varje dag. Jag undrar vad de gör när de inte jobbar, jag undrar hur det ser ut hemma hos dem och jag undrar hur deras umgänge ser ut. Jag kanske borde ta en runda och åka och hälsa på allihop, bara sådär, våldgästa dem en liten stund. Vad förvånade de skulle bli.

Fredag, solsken och efter lunch. Såhär borde alla dagar vara, hela tiden. Det kan knappast bli bättre. Typ.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,