Inlägg taggade med ringa

Att sova

Jag är verkligen jättebra på att sova och om inte telefonen hade ringt och väckt mig hade jag fortfarande legat där i sängen och sovit.

Söndag idag. Då ska jag inte göra någonting. Som vanligt alltså. Men det var ju det där med vilodag eller något sånt. Att jag sen har haft vilodag sen i fredags kväll är ju en helt annan femma.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , ,

Lördag 7 mars 2009

Det var näst intill omöjligt att somna i natt. Soffan var så skön igår kväll att jag somnade till en liten stund och det var tydligen tillräckligt för att nattens sömn inte ville komma till mig.

I morse blev det ett långsamt skönt uppvaknande. Ingenting som störde mig i min sömn. Inga telefoner som ringde. Inga backande lastbilar utanför mitt sovrumsfönster. Lugn och ro. Jag fick vakna av mig själv.

Fikat har vi gjort och strosandet struntade vi i eftersom det är så fruktansvärt oskönt ute. Det är kallt. Rått. En sån där äcklig kyla som kryper innanför skinnet och ända in i märgen.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fildelningen

De pratar om fildelning och nedladdning på P3. Folk ringer in och har så konstiga argument för det att man dånar. De flesta verkar tycka att nedladdning är helt okej, men stöld är det inte. För varför är det, enligt de flesta, okej att stjäla en låt via nedladdning, men inte okej att stjäla en fysisk singel?

Vad är egentligen skillnaden?

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Ett telefonsamtal.

– Ja, hej. Jag heter Blablabla och jag undrar om ni tar emot praktikanter?
– Jo’rå, det händer, svarade jag
– Ja, jag ringer egentligen inte för mig egen skull, utan för min sambos.
– Eh?!

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , ,

Dålig tidpunkt.

Jag gnällde ju häromdagen om rytmen som aldrig infann sig, hur svårt det var att hitta den, att vakna tidigt på morgnarna, att jag borde ha fått någon slags rutin på väckarklockans illvilliga ringande.

Uppenbarligen så infann sig den där rytmen just idag när jag hade planerat att sova ut ordentligt. Sova länge. Sova lördag.

Klockan sju vaknade jag. Klarvaken. Pigg som en lärka. Och när jag såg klockan suckade jag en sorgset ”varför” till mig själv, vände mig, satte på radion och tvingade mig själv att somna om … vilket jag faktiskt lyckades med efter en stund.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag är trasig

Helgens bravader tillsammans med att jag sov skitdåligt inatt gör att jag känner mig som ett vrak. Trött och sliten. När väckarklockan ringde vill jag bara ligga kvar och sova hela dagen. Duschen fick mig inte att bli pigg alls. Bilresan till jobbet gick lite som i ett töcken. Kaffet är på gång … så snart kanske…

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Upp och hoppa.

Rise and shine motherfuckers! Klockan ringde och jag for upp som ett jehu. Inget snoozande. Istället stod jag där framför klockan (jag måste resa mig för att stänga av den) och kände mig fullständigt förvirrad. Jag fattade först inte alls varför den ringde och varför jag var tvungen att gå upp. Så kan det vara ibland.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Att lyckas med det omöjliga

Det där jag skrev igår om att jag ska bli en bättre människa.

Fuck it.

När klockan ringde i morse kändes det otroligt jobbigt att vakna. Allt smör i Småland kunde få mig att ligga kvar. Av någon anledning lyckades jag ta mig upp ur sängen i alla fall. Vilket i och för sig är värt ett bragdguld eftersom det egentligen var omöjligt.

BloggRegistret.seGlöm inte att klicka på den svart/vita!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Söndagsmorgon

Det känns lite ovant att vara uppe såhär tidigt en söndag. Frukosten är uppäten och om jag bara duschar lite och gör mig i ordning också så kan jag … jag vet inte riktigt. Den här söndagen är lika planlös som gårdagen var. Och fredagskvällen. Jag ska nog ringa lite folk och gå och fika. Som vi brukar på söndagar. Det är trevligt tycker jag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

I love you in the morning

Söndagsmorgon och jag fick vakna av mig själv. Det var ingenting som störde. Ingen som ringde. Inga oväsen utanför fönstret. Lugnt. Tystnad. Så borde jag få vakna varje dag. Det hade varit helt underbart.

Även om gårdagens kväll var en lugn sådan så får dagens låt ändå bli ”Sunday” med den engelska poporkestern Bloc Party.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,