Inlägg taggade med blå himmel

Humörsvängning

Det är märkligt det där hur väldigt lättpåverkad jag är av vädret. Är det sol, blå himmel och fint kan jag bli nästan som ett barn på julafton, med rosor på kinden och solsken i blick … är det grått och regnigt blir jag en sur liten puppa som inte vill något annat än att krypa ner under täcket och sova bort hela dagen.

…och så säger de att det inte finns dåliga väder … bah! Det gör det visst.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Vårkänslor. Nästan i alla fall.

Även om det är ganska friskt (kallt) ute, så är det ju fantastiskt trevligt att man får se en blå himmel och en sol som skiner … och vore det inte för de några minusgrader som det faktiskt är, så skulle man nästan kunna få för sig att man fick en gnutta vårkänslor.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Uppåt på stegen

Allt känns lite lättare. Solen skiner och det är nästan skönt ute. Inte för att jag är ute, men jag ser i alla fall hur det ser ut utanför kontorets fönster. Himlen är sådär blått blå. Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Godmorgon världen

Oj, det blev till att sova både länge och riktigt bra inatt. Skönt att sova ut ordentligt och att vakna av mig själv. Så borde det vara varje dag. En liten frukost är uppäten och snart ska jag hoppa in i duschen.

 I Linköping funderas det på att satsa på gång-, cykel- och kollektivtrafiken och ett alternativ som innebär valmöjligheter är ju bra. Här hemma i byn verkar det inte som de satsar alls. På någonting.

Ingen sol idag … vafalls! Det är ju så att jag blir förvånad av att se en himmel som inte är blå … och ja, jag har redan förträngt hela vintern, hösten och förra sommaren.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

När dagen börjar

Jag säger inte att det var lätt att gå upp i morse, väckarklockans bräkande signal är vidrig. Men det kändes ändå ganska okej när jag såg solen och den blå himlen, det gör att morgonen, livet, allting känns lite lättare. Att jag sen har sovit som en kratta i natt är ju en helt annan femma.

Andra bloggar om: , , , ,

Vad som komma skall

Jag var inne hos Tilde och det fick mig att längta efter en solig dag då man kanske får se byn från den blöta sidan. Längta efter sommaren då allt är grönt och himlen är blå.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listorna … tack! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , och

Jag tror knappt att det är sant!

Jag måste nästan klä av mig naken, springa ut på gräset och jubla, sjunga, hoppa och dansa av glädje … för det här kan väl nästan inte vara sant? Är det på riktigt? Har jag fått en psykos eller har jag blivit hypnotiserad att tro att jag ser det jag ser: Blå himmel!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Solskenshistoria

Jag var lite orolig i morse över att det såg så grått ut på himlen och jag tänkte att nu blir det en sån där grå och tråkig dag. Men tji fick jag och hurra för det. Solen skiner på en klarblå himmel och även om det är hundra minus ute (känns som i alla fall) så ser det ut att bli en ganska fin dag. Och fina dagar gillar jag, då blir jag på bra humör.

Rösta på mig!
Andra bloggar om: , , ,