Inlägg taggade med pilla

Osäkerhet.

Idag på jobbet har jag suttit och pillat med saker som jag inte riktigt har koll på och jag gillar inte den känslan … när jag känner mig förvirrad och lite vilsen. Den där känslan som gör mig osäker på vad jag gör och vad jag kan. Det är ganska … irriterande. I morgon blir det nya friska tag.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

En gammal film och en ledig fredag.

Efter att ha legat och tittat på Hayao Miyazaki’s gamla ”Min granne Totoro” (som förresten inte på långa vägar är lika bra som ”Spirited Away” och ”Det levande slottet”) tyckte jag att det var dags att resa mig ur min lättja och göra något annat. Så det blev bloggen … som om det egentligen är någon större skillnad på att sitta och pilla med den och ligga på soffan – inte så mycket i alla fall.

I morgon förmiddag har jag saker som måste göras. Hemma. Människor som kommer … och då tänkte jag att det är lika bra att vara ledig hela dagen … så, en helledig fredag. Det känns ganska skönt faktiskt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stuck in a moment

Okej, jag är skadad. Big time. Jag kom på det alldeles nu och har ingen ursäkt för mitt beteende. Efter att ha suttit framför en dator hela dagen på jobbet kom jag hem vid sex-snåret och blir sittande framför datorn igen. 

Jag fixar med en jäkla massa bilder i photoshop, pillar med en hemsida, bloggar, lyssnar på musik och surfar runt på sajter både här och där … och det betyder att jag nu i princip har suttit framför en dator i 13 timmar i sträck (fast med lite lunchpaus och en paus mellan jobbet och hemmet).

Kanske borde jag hitta på något annat istället.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rockin' around the christmas tree

Jag sitter och pillar med jobbet jag fick igår. Ute fortsätter snön att falla och jag får nästan lite julkänslor när jag ser hur det ser ut utanför fönstret.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Fix, trix och ångan uppe

Jag satte mig framför datorn och fixade med mitt bloggverktyg, uppdaterade och sådär. Efter det fixade jag så att om man använder sig av Gravatar, så syns det hos mig när man lämnar en kommentar. Sen har jag fortsatt att pilla. Med ditt och datt … och fyra timmar senare sitter jag fortfarande och pillar. Nu får det vara nog!

…och så har jag kollat in 1000apor litegrann och jovisst, det verkar lovande. Det där kan nog bli något. Bara de håller ångan uppe och har ett högt tempo på sajten. När jag går in där nästa gång vill jag att det ska vara nytt material.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,