Inlägg taggade med måndagsmorgon

Gnällmorgon. Igen.

Det var snö på marken hemma i byn. Vitt. Inte en sak man vill se när man vinklar upp persiennerna. Att det dessutom var sånt där grå-tråkväder gjorde ju knappast min måndagsmorgon till en solskensupplevelse.

Helgerna går alldeles för fort. F-n, även om jag inte gör någonting, så hinner jag inte med någonting.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Så var det måndag. Igen.

Idag när väckarklockan ringde gick jag upp på en gång. Direkt. Jag stängde av kl0ckan och stod som ett fån i sovrummet och fattade absolut ingenting. Jag förstod liksom inte vad jag gjorde uppe. Kroppen hade rest sig ur sängen, men hjärnan verkade ligga kvar på kudden, sovandes en djup sömn. Det var en släng av total förvirring tills jag på något sätt började röra mig mot badrummet och fattade att det var morgon och dags att vakna.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Skorpa

I morse – måndagsmorgon såklart – var det otroligt bökigt att ta sig in i bilen. Låsen hade frusit och över hela bilen låg ett hårt packat lager av töad, frusen, töad, frusen snö. När jag fått bort det mesta av snön var det en svårgenomtränglig skorpa av is som tog en mindre evighet att skrapa loss. 

Kanske inte den bästa starten på da’n.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Måndag och en morgon.

Det är måndagsmorgon med allt vad det innebär. En ny spännande vecka framför mig. En härlig morgon. Jag är nästan lite pigg faktiskt.

Nävars, vem försöker jag lura. Jag är ju precis lika morgontrött som vanligt.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Sista dagen på året?

Efter att jag gått upp, duschat och allt det där slog som vanligt tröttheten mig på käften. Men det gör inte så mycket idag, för det här kan vara den sista dagen i år som jag jobbar. Förhoppningsvis. Hur mycket jag än gillar mitt jobb, så gillar jag julledighet mer … och om jag inte behöver jobba i morgon så stannar jag hemma, låter bli, inleder min julledighet och julfirande.

Det ska bli skönt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Måndagsmorgon

Jag behöver väl inte berätta att jag är trött. Du förstår och vet i alla fall eftersom du säkert känner likadant. För visst hade det varit väldigt skönt att ligga kvar i sängen en extra timma. Fast lite trevligt är det ändå såhär på morgonkvisten, solen skiner och då blir jag lite gladare.

Idag ska jag, bland annat, leka fotograf igen och knäppa lite bilder på en vaxduk. Visst låter det spännande!

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Måndagsmorgon.

Jag var först på kontoret i morse. Allt mörkt och tyst. Inget kaffe (som i vanliga fall står nybryggt och färdigt när jag kliver in genom dörren) och när jag sen satt igång bryggaren och allt är klart, jag har hällt upp en kopp åt mig, så står jag där i köket och svär högt för mig själv ”Ja men det var väl själva f-n” eftersom det inte finns någon mjölk. Jag vill ha mjölk i mitt kaffe.

Det är i alla fall ljusare nu på morgonen tack vare den där normaltid/vintertid-historien. Tröttheten är inte lika intensiv eftersom man (jag) fått en bonustimma i helgen (eller snarare fått tillbaka eftersom den stjäls varje vår).

En nackdel är ju faktiskt att det blir mörkt mycket tidigare på kvällarna nu och det är inget roligt. Inget roligt alls.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inte idag, men i morgon.

Solen skiner. Det är måndagsmorgon med allt vad det innebär.

I morgon däremot, då smäller det!

Läs andra bloggar om , , ,