Inlägg taggade med paltkoma

Chicken and rice

Jag är mätt som en plätt efter att ha ätit en stor portion med kycklingspett. Med ris och jordnötssås. Hej paltkoma. Hej eftermiddag med solsken. Hej fredag. Hej helgen som börjar snart.

Låten ”Chicken and rice” på Spotify. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Soup song

Dagens lunch blev Ärtsoppa med ett par brödbitar till. Till efterätt blev det pannkakor med sylt och grädde. Allting smakade bra. Paltkoman kom också och hälsade på – som den brukar.

Jag tänkte bara att du ville veta det.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Dagens lunch

Mmmums filibaba. Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon till lunch. Det smakade smaskens.

Nu; paltkoma.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Är det fredag?

Ja, det är det! Dessutom är det den 13:e idag. Än så länge ingen otur och förhoppningsvis får det väl fortsätta så. Lunchen är uppäten och efter-maten-tröttheten har mig i sitt grepp. Frusen är jag också, men om man håller händerna på elementet känns allting lite sådär varmt och bra.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Den där vita grejen.

Det snöar ute och har gjort det hela dagen. Det är vitt på marken och ljuset blir bättre. Jag blir – om det inte vore för palt-koman efter de wokade nudlarna med kyckling – piggare. Men även om det blir ljusare och på ett sätt ser trevligt ut med snö, så vill jag inte ha det. Jag vill ha vår och jag vill ha det nu.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Samtal med mig själv.

Oj, så trött jag känner mig nu efter maten. Jo förstår du, jag har precis ätit litegrann och mätt blev jag. Och jättetrött. Jag skulle nästan vilja lägga mig och sova en stund, men då kommer jag inte kunna sova i natt, så jag låter bli. Jag får vara trött helt enkelt. 
– Kanske om jag gnuggar mig i ögonen.
– Va?
– Som de gör i tecknade filmer. Blir det bättre då tror du?
– Nej, det tror jag inte.
– Det blev det inte heller. Bara kli-igt. Eller aktiverar mig på något sätt.
– Skölja av tallriken känns inte som en uppiggande aktivitet.
– Nä, men jag stoppade alla kvitton i ett kuvert också.
– Jaha?
– Jag skrev 2008 på kuvertet.
– Eh!?
– De ska sparas … till deklarationen sen.
– Väldigt intressant hörrö!
– Jag har börjat på ett nytt kuvert. 2009.
– Du verkar onekligen trött.
– Ja, ganska så.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nu är jag trött igen.

Vi hade lite julmys med jobbet idag. En massiv jullunch i form av ett julbord. Och nu såhär efteråt slog tröttheten till mig med sin feta slägga. Att sova middag skulle vara ganska skönt.

Klicka här och ge mig en röst! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Lunchmatsfrosseri

Jäklar vad mätt jag blev efter lunchens frosseri … det blev återigen (eller ja, det var ju ett tag sedan) wokade nudlar med kyckling från ”hålet i väggen”. Proppmätt som en plätt är jag. Tjock om magen. Svullen. Nu väntar jag bara på att den sedvanliga paltkoman ska kicka in. Den brukar ju göra det.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Trött!

Det går från klarhet till klarhet idag. I morse var jag jättetrött och nu efter lunchen är jag om möjligt ännu tröttare. Paltkoman slog till mig som med en slägga i huvudet och allt jag känner för just nu är en tupplur.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Den!

Så har jag varit hemma hos mor och far och fått favoritmaten. Mammas kyckling. Du vet, det som i min värld är världens godaste maträtt. Mätt blev jag. Väldigt mycket. Så pass att jag var tvungen att somna i fåtöljen en stund efteråt. Sen åt vi tårta också. Det var ju ändå pappsens födelsedag igår.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,