Inlägg taggade med dryck

Is yesterday, tomorrow, today?

Igår: Mat, dryck och underhållning på Hörnet.
Idag: Ganska seg.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår är inte idag.

Gårdagen som var alldeles ljuvlig och vårlik har idag förbytts till något grått elände som dessutom kastar ner något som ser ut som snö. Plusgraderna gör som tur är att det inte stannar.

Gårdagens kväll var ett frosseri i friterade godsaker från Rådhuskällarens meny. Till det några öl och efteråt en drink.

Idag är jag lite seg – för ovanlighetens skull. Om en stund ska jag iväg och fika lite, sen blir det nog inte mycket mer gjort idag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lördagskväll.

Vi gick till Valven igår. Och där blev vi sittande ett bra tag. Vi åt gott. Drack gott och hade det trevligt tillsammans. Sen gick vi till Källar’n och helt plötsligt var klockan sent. Tiden går fort när man har roligt. Ölen också.

Två personer påpekade att de läser min blogg. Den ene om min aversion mot att vara med på foto, plockade upp en kamera och knäppte en bild. Hmm. Den andra tyckte att det var konstigt att prata med mig för att hon läser min blogg. Det är det inte. ”Det är som om jag känner dig”, sa hon.

Nu på m0rgonen kollar jag igenom min egen kamera och hittar en hel bunt med kort som togs igår kväll. ”Lägg ut det på din blogg” sas det. Men ni var nog inte riktigt nyktra när ni tyckte att det var en bra idé, så jag gör inte det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mat, dryck, fest och så vidare

”Gubbmiddag”. Eller vad man nu ska kalla det. God mat och en del öl slank ner. När vi sen hamnade på Källar’n så kände jag att det fick vara nog. Humöret var inte riktigt där det borde vara och allt som hägrade var sängen och sömn … och så fick det bli. Jag smet iväg och hem.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lagom till kaffet kom vi på en alldeles lysande idé.

Efter kvällens middag, lagom till kaffet, fick vi den briljanta idén att vi skulle dra ner till Paris, Rom, Barcelona eller whatever i morgon. Bara åka ner lite sådär hipp som happ för att få oss en trevlig upplevelse med god mat och dryck. När vi sen väl letat fram en dator och kollade upp vad det fanns för resor – vart som helst i Europa – upptäckte vi att med så kort varsel så finns det inga resor till vettiga priser (om man inte är gjord av pengar).

Vi hade hoppats att lågprisbolagen kunde erbjuda oss en resa fram och tillbaka för under tusenlappen. Helst ännu mindre. Men icke. För att ta ett exempel så kostade en snabb resa till Paris, ner i morgon och hem på söndag, en bra bit över tio tusen.

Det tyckte vi var lite för saftigt.

Så en spontan kortresa funkar inte riktigt. Speciellt inte om man kommer på det mindre än ett dygn innan man vill åka.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vadstena och sommaren från sin allra bästa sida.

Picknick i hamnparken i goda vänners lag. En riktig sommarkväll. En sån där riktig som man nästan drömmer om när de inte finns. När temperaturen till och med är behaglig efter att solen försvunnit. Vi satt och njöt. Åt lite, drack en öl … och njöt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,