Inlägg taggade med uppvaknande

Waking up

Ough, det var svårt att vakna i morse. Trots att det inte är speciellt bra för uppvaknandet, så gick snoozeknappen varm när klockan ringde om och om igen. När persiennerna vinklades upp såg det grått och trist ut. Kanske är det därför allt känns lite sådär idag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Lördag 7 mars 2009

Det var näst intill omöjligt att somna i natt. Soffan var så skön igår kväll att jag somnade till en liten stund och det var tydligen tillräckligt för att nattens sömn inte ville komma till mig.

I morse blev det ett långsamt skönt uppvaknande. Ingenting som störde mig i min sömn. Inga telefoner som ringde. Inga backande lastbilar utanför mitt sovrumsfönster. Lugn och ro. Jag fick vakna av mig själv.

Fikat har vi gjort och strosandet struntade vi i eftersom det är så fruktansvärt oskönt ute. Det är kallt. Rått. En sån där äcklig kyla som kryper innanför skinnet och ända in i märgen.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En helt vanlig måndag, utan jeans.

Som vanligt en måndag är jag lite småseg. Lite för att jag just har ätit lunch, men mest tror jag det är för att jag vaknade så konstigt i morse. Vid sex ungefär. Oförstående över varför och hur. Det kanske var ljud. Kanske var det en dörr som smällde, en högljudd bil eller något annat som mina öron inte kände igen. Jag är känslig för ljud när jag sover … lättväckt … i alla fall när det är ljud som jag inte känner igen. Kanske är tröttheten över mig för att jag somnade om. För egentligen borde jag kanske gått upp då vid det första uppvaknandet. Även om sängen som vanligt kändes skönare.

Min kollega blev lite förnärmad förut när jag kallade honom för en ”fashion fuck-up”. För skorna som han valt till sin kostym inte är … som sig bör. Vi beslutade nämligen i förra veckan att den här veckan ska vara en ”no-jeans-week”. För att jeans är lite tjatigt och … vanligt. För variationens skull. För att det är en kul grej. Som inte är helt enkel när nästan alla byxor jag har är just jeans.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ah, tisdagen är här igen.

Jag vet att jag tjatar om min eviga trötthet, men morgnar är verkligen ingenting för mig. Jag vet inte hur det kommer sig. När jag var liten har jag för mig att jag var ganska morgonpigg. Jag undrar när skiftet skedde, när gick jag från pigg till ett vrak?

Tisdagar likaså. Me not like (hur många gånger har jag tjatat om det här egentligen). Måndagar fattar man inte hur trött man egentligen är och på tisdagen kommer backlashen och slår en med en slägga i huvudet. Det är ett uppvaknande av tröttheten.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,