Inlägg taggade med gott

Igår är inte idag.

Gårdagen som var alldeles ljuvlig och vårlik har idag förbytts till något grått elände som dessutom kastar ner något som ser ut som snö. Plusgraderna gör som tur är att det inte stannar.

Gårdagens kväll var ett frosseri i friterade godsaker från Rådhuskällarens meny. Till det några öl och efteråt en drink.

Idag är jag lite seg – för ovanlighetens skull. Om en stund ska jag iväg och fika lite, sen blir det nog inte mycket mer gjort idag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens lunch

Dagens lunch blev en onyttig historia. Flottig var den. Droppar av fett ramlade ner på kartongen när jag åt. Men det var länge sedan jag åt pizza och det smakade ganska gott. Min kollega däremot … när jag hade ätit en fjärdedel var hans redan slut. Glupsk var ordet.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens lunch…

…blev ärtsoppa och pannkakor på K&K tillsammans med några av mina kollegor. Det var länge sedan jag åt ärtsoppa och det smakade riktigt gott. Gott att äta överhuvudtaget eftersom jag liksom inte haft någon riktig aptit de senaste dagarna … och den där förkylningen som jag trodde att jag höll på att åka på, verkar som den vände om och drar sig (peppar, peppar) tillbaka.

Klicka här och ge mig en röst en gång till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Lördagskväll.

Vi gick till Valven igår. Och där blev vi sittande ett bra tag. Vi åt gott. Drack gott och hade det trevligt tillsammans. Sen gick vi till Källar’n och helt plötsligt var klockan sent. Tiden går fort när man har roligt. Ölen också.

Två personer påpekade att de läser min blogg. Den ene om min aversion mot att vara med på foto, plockade upp en kamera och knäppte en bild. Hmm. Den andra tyckte att det var konstigt att prata med mig för att hon läser min blogg. Det är det inte. ”Det är som om jag känner dig”, sa hon.

Nu på m0rgonen kollar jag igenom min egen kamera och hittar en hel bunt med kort som togs igår kväll. ”Lägg ut det på din blogg” sas det. Men ni var nog inte riktigt nyktra när ni tyckte att det var en bra idé, så jag gör inte det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens lunch

En bunt med dagens tidningar och ta-med-mat från den thai/vietnamesiska restaurangen som ligger runt hörnet. Geang Gari Gai (kycklingfiléer i thailändsk gulcurrysås). Det var gott.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita – varje dag!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Ännu mer musik på jobbet

Idag sitter Fredrik och jag och spelar musik från våra iPods igen. Vi går igenom alfabetet. Han spelar en artist på A och jag fortsätter med någon på B. Just nu är det bokstaven N och jag spelar The New Pornographers med ”My right versus yours”. Så roligt har vi på mitt jobb … och fredag är det också; Gôtt!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

En lång fredag

Raggmunk med stekt fläsk-lunch på Källar’n och det smakade precis som det ska; smaskens. Gott och säkert ganska onyttigt … för ju godare det är, desto onyttigare brukar det vara. Sen gick vi hem till Titti och spelade ”Guitar Hero” en stund och det var kul men fantastiskt svårt. Jag har takt och jag har koordination … tillsammans däremot verkar det inte fungera lika bra av någon konstig anledning … eller kan det vara så att jag tror att jag är bättre än jag är?

Passade på att köpa ett helt lass med påskgodis också … egentligen var det en påse med helt vanligt smågodis … fast ett lass väldigt jättemycket större än vanligt. Påsk är en bra ursäkt för att tok-frossa i godis. Det känns som om den här helgen kommer att vara väldigt onyttig … och i kväll blir det mer mat tillsammans med Andy, Mutta och Ollie … och så blir det säkert en öl till det också.

Nu, en power-nap innan kvällen kommer.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Arbete förnöjer

Mättnadskänslan är total. Näst intill enorm faktiskt. Jag kunde lika gärna ha delat upp den där portionen i två och sparat den andra till i morgon. Just det, jag behöver ju inte tänka på lunch i morgon, jobblunch alltså, jag är ju ledig. Hela dagen. Men gott, flottigt och mycket var det. Nu skulle jag gärna sova middag en stund. En lång stund.

Kollegan Fredrik som inte var på plats igår eftermiddag fick sitt skrivbord attackerat av kollegan Lena och jag satt tyst och kollade på när hon ambitiöst gick fram och tillbaka och täckte in allt i toapapper. Ibland (inte så ofta) är det lekstuga och kollegan Fredrik är den som drabbas. Det hade nästan varit synd om honom om inte han själv var roten till små onda saker.

Nu ska knasigheter rättas till och ingenting beror på mig. Inte för att det brukar göra det, men det är i alla fall skönt att veta att det inte är jag som är orsak till någon knasighet.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ugh … tjock och glad

Då var julbordet uppätet och det var mycket bra. Fräscht och väldigt trevligt. Den trevliga miljön som Turisthotellet har gör ju knappast saken sämre. Magen känns nu svullen och stor som en blåvals, men gott var det, så det var det värt. Nu är det dags för releaseparty och ett par öl kan nog slinka ned, så det blir nog trevligt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,